2 halen = 1 betalen bij havermout & havervlokken 750 gram! Klik hier!

No-bake pecantaart met een vleugje chocolade

0
(0)
Een gezond en lekker toetje, klaar in een paar minuten met je multifunctionele keukenmachine. Om dit veganistische recept te maken, heb je slechts 8 ingrediënten nodig.
15 min. + 60 min. wachttijd
No-bake pecantaart met een vleugje chocolade

Dit no-bake toetje is gemakkelijk te maken, heerlijk en zal indruk maken op iedereen die het proeft. Ze zullen nooit weten dat het veganistisch en glutenvrij is, dat is zeker!

  • Aantal porties: 4
  • Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. wachttijd
  • Keukenbenodigdheden: keukenmachine, 4 tartelette vormpjes en mengkom

Bereidingswijze

  1. Mix alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot je een glad en plakkerig deeg hebt.
  2. Leg het deeg in 4 taartvormpjes en druk het goed aan.
  3. Meng de plantaardige yoghurt, het vanille-extract en de ahornsiroop.
  4. Verdeel het mengsel over de 4 taartjes en zet ze minimaal 1 uur in de koelkast.
  5. Haal ze uit de vorm en garneer met de pecannoten en een scheutje ahornsiroop.
  6. Serveer meteen. Bewaar restjes maximaal 3 dagen in de koelkast in een luchtdichte trommel.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Dessert recepten en getagged met Cacaopoeder, Ahornsiroop, Pecannoten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Chat with us