Cacao Bonen (Biologische)
Biologische cacaobonen van hoge kwaliteit, afkomstig uit Peru. De cacaobonen zijn rijk aan vitaminen & mineralen en zijn veelzijdig te verwerken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische cacaobonen kopen
Bij De Notenshop koop je biologische cacaobonen van de hoogste kwaliteit. Onze cacaobonen zijn afkomstig uit Peru en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Cacaobonen staan bekend als de basis van chocolade maar zijn op veel verschillende manieren te verwerken.
Cacaobonen verwerken
De cacaoboon kan uit het vuistje gegeten worden als vlugge snack, maar kan ook gecombineerd worden in een mix van verschillende noten, bessen en gedroogd fruit. Erg lekker! Daarnaast zijn cacaobonen ook geschikt om te verwerken door het ontbijt, door toetjes en in verschillende bakgerechten.
Bestel cacaobonen in de gewenste hoeveelheid online bij De Notenshop en ontdek zelf wat jij de lekkerste manier vindt om ze te verwerken en te combineren.
cacao bonen*.
*van biologische oorsprong.
- SuperIk heb met deze bonen chocolade gemaakt en ze zijn top. Goeie kwaliteit!!
- SmaakbomWat een aangename verrassing! Ik was benieuwd hoe dit smaakte en kocht het om eens te proberen. Het velletje is wel wat bitter, maar daarbinnen zit een echte smaakbom!
- Bitter lekkerDeze cacaobonen zijn super lekker, ik eet ze zo uit het vuistje of gebruik ze als topping bij mijn smoothie bowls (aanrader!).
- Lekker als snackIk had nooit cacao bonen op deze manier gegeten en het is wel even wennen. Het buitenste velletje doe ik er wel af, want dat vind ik niet smakelijk om mee op te eten.
- Lekkere rauwe smaak van cacao en geweldige kwaliteit in gebruikGebruikt om te drogen. Vliesjes gebruikt in cocktails of als thee. Bonen hebben op zich een superlekkere, unieke, bittere smaak. De ultieme ruwe cacao-smaak. Perfecte basis om bv. zelf chocolade te maken.