Crispearls Puur
Crispearls puur van Callebaut zijn kleine glanzende chocolade pareltjes met een kern krokante koekjes. Ook al zijn deze chocolaatjes klein van stuk, de maak van deze pareltjes in ongeëvenaard. Je kan deze pareltjes gebruiken om onder andere taarten en cakes af te werken met een crispy bite.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Callebaut crispearls puur
Laat jezelf versteld staan van deze overheerlijke crispeals van Callebaut. De kern van deze chocoladesensatie is gevuld met koekjes. Dit zorgt voor een onvergetelijke crispy bite. Deze miniatuur pareltjes zijn maar 4 mm groot, maar groots in smaak. Zoals je gewend bent van Callebaut wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste Belgische pure chocolade.
Crispearls gebruiken
De crispeals zijn al overheerlijk als je er alleen van wilt snacken, maar ook ideaal om taarten en desserts mee te decoreren. Je kan ze ook verwerken in de mousse, dit zorgt voor een heerlijke textuur.
pure chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, MELKvet, emulgator: E322 (SOJA), natuurlijk vanillearoma), krokante granen (TARWEmeel, suiker, TARWEmoutmeel, zetmeel (TARWE), rijsmiddel: E500ii, zout, cacaoboter, natuurlijk vanillearoma), glucosestroop, suiker, glansmiddel: E414.
- Gevaarlijk lekkerOh ow…. Deze zijn niet tot hun decoratie doel gekomen, maar per handje opgesmuld
- Heerlijk en knapperigZo blij dat ik dit ontdekt heb, dit is gelijk door de yoghurt in de ochtend
- Lekker krokantKrokant en tof om bij ijs of yoghurt te doen. Alleen vind ik persoonlijk de chocoladesmaak niet de lekkerste dat ik al heb gegeten.
- mmmmlekker knapperig! als afwerking bij granola of overnight oats! Ook om gebak af te werken zeer lekker!
- Knapperige toppingHeerlijk chocoladekorrels als topping op schocoladetaart of chocomousse