De Halm Roggevlokken (500 gram)
Biologische roggevlokken van De Halm in een handige zak van 500 gram. Heerlijk door de yoghurt voor een stevig ontbijt.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
De Halm Roggevlokken
Rogge zal vooral bekend zijn om het roggebrood, maar er zijn ook roggevlokken die ieder gerecht steviger en voedzamer maken. Ook aan brood geeft rogge een stevige structuur wat komt doordat rogge een ander gluteneiwit bezit dan tarwe. Roggebrood was voor het bestaan van brood zoals we dat nu kennen, het dagelijkse brood wat gegeten werd. Roggevlokken zijn te herkennen aan de iets groen/ blauwe gloed. Dit is de natuurlijke kleur van rogge.
Roggevlokken gebruiken
Roggevlokken worden over het algemeen gebruikt voor een stevig ontbijt in combinatie met zuivelproducten zoals yoghurt en kwark. Samen met wat verse of gedroogde vruchten is dit een goede start van de dag. Daarnaast kan brood beslag goed gebonden worden door middel van roggevlokken. Wel moeten de vlokken eerst 20 minuten gekookt worden en hebben vervolgens een naweltijd van 10 minuten.
(bio) ROGGE.
- Moeilijk te vinden. Voor de liefhebbers!Lekker verwerkt in tarwe, en spelt brood of ander gebak. Smaakt minder sterk door dan roggemeel.
- BroodDe roggevlokken zijn van goede kwaliteit, ik gebruik om toe toe voegen aan brooddeeg
- LekkerIdeaal om mijn homemade Granola mee te maken. Het product voldoet aan mijn vereisten.
- Goed productIk heb deze roggevlokken gebruikt om granola te maken samen met havervlokken of boekweitkorrels.
- Goed productIk heb deze roggevlokken gebruikt om granola te maken samen met havervlokken of boekweitkorrels.