Geroosterde pinda's
Droog geroosterde pinda's zonder vlies. Heerlijk als snack of gebruik het als toevoeging in verschillende gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Geroosterde pinda's
Pinda's groeien in de grond en behoren tot dezelfde familie als erwten en bomen. Wist je dat pinda's eigenlijk geen noten zijn, maar peulvruchten? De planten waaraan pinda's groeien worden in september of oktober geoogst. Hierna worden ze met de pinda's omhoog neergelegd, zodat deze kunnen drogen.
Deze verse geroosterde pinda's hebben een lekkere bite. Doordat deze pinda's zijn geroosterd op een hoge temperatuur, zijn ze extra knapperig. Een goede basis om zelf notenmixen mee te maken, maar natuurlijk gewoon heel lekker om zo van te snacken!
Geroosterde pinda's zijn gezond en verantwoord om te eten. De pinda's zijn rijk aan mineralen en vitaminen. Daarnaast zitten ze vol met goede onverzadigde vetten. Deze vetten heb je nodig en beschermen jou tegen hart- en vaatziekten. Pinda's zitten vol eiwitten, perfect voor spierherstel en spieropbouw!
PINDA.
- Pinda’sSuper lekker, is lekker voor bij een gezondere sneaker
- Finishing touchPerfecte afwerking voor je gerechten of als snack.
- Ideaal voor pindakaasGeroosterde pinda's (of eender welke geroosterde noten) zijn ideaal om nut butter mee te maken alleen had ik deze zo al op gegeten voor ik er pindakaas kon van maken.
- Heel lekkerDeze geroosterde pinda‘s zijn heel gezond, gezien ze geen extra vetten bevatten. Ik meng ze met gebrande pinda’s omdat die toch nog een tikkeltje lekkerder zijn. Dagelijks staan ze op mijn menu, vooral na het eten van een stuk fruit, om de glycemische index van het fruit te verlagen ( dit is een tip voor mensen die last hebben van hoge suikerwaarden ).
- Gewoon lekkerDesserts en oosterse recepten krijgen iets knapperigs met deze pinda’s erbij