Gevriesdroogd Citroenpoeder
100% citroen in de vorm van poeder. Dit gevriesdroogde citroenpoeder is afkomstig van de citroen zonder de schil. Zorgt voor een frisse en lichtzure smaak in baksels of door een smoothie.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Gevriesdroogd Citroenpoeder
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaat en de smaak behouden blijft. De citroen zonder de schil wordt eerst ingevroren tussen -50 en -80 °C waarbij al het vocht in de vrucht bevriest. Vervolgens wordt het water uit de vrucht verwijderd terwijl deze bevroren blijft. Tot slot wordt de citroen in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is, wordt de gevriesdroogde citroen vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd citroenpoeder verwerken
Door de lichtzure en frisse smaak, is citroenpoeder in veel recepten te gebruiken. Het wordt dan ook vaak gebruikt in baksels. Maar ook als toevoeging in een smoothie, snoepvulling en dessert zorgt het voor een extra smaakbeleving. Daarnaast zitten er veel gezondheidsvoordelen aan het gevriesdroogde citroenpoeder. Het poeder bevat geen toegevoegde suikers en zit boordevol vitamine C.
gevriesdroogde citroen.
- FrisLekker voor in de yoghurt of chia pudding!
- verwonderd door de goede smaakDe eerste keer dat ik gevriesdroogd fruit gebruik, ik stond versteld van de goede en sterke smaak!
- Natuurlijke smaakideaal om toe te voegen in bakgerechten. Smaakt naar citroen. Ruikt enkel niet echt als citroen.