Kasha (Biologische)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Kasha (Biologische)
Kasha is een graansoort welke veelal in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt. Net als rauwe boekweit, zit kasha boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitamines.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
Boekweit* (geroosterd) (*=van Biologische teelt).
- Lekkerste variant van boekweitDeze geroosterde variant van boekweit, is de lekkerste. het heeft weliswaar iets meer suiker, dus niet elke dag.
- LekkerIk kook deze, bij het eten smaken deze zeer lekker. Lekkere smaak en structuur.
- LekkerOm zo te eten is het lekker. ik probeerde het te kort te koken, maar dan wordt het een platte brei. Lekkere smaak.
- Lekkere smaakEerste keer dat ik dit gekocht had. Heeft een lekkere smaak, ik gebruik het als vervanger van aardappelen.
- Goede kwaliteitGoede kwaliteit. Ik gebruik het al verschillende jaren. Ik doe het bij mijn havermoutpap.