Pompoenpitten (Geroosterd)
Pompoenpitten droog geroosterd in een handige en voordelige verpakking. Heerlijk door salades en zuivelproducten of als toevoeging of garnering bij vlees- of visgerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Pompoenpitten droog geroosterd.
Pompoenpitten roosteren hoef je gelukkig niet zelf te doen want bij de Notenshop kun je ze gemakkelijk en voordelig kopen. Je hoeft de pompoenpitten ook niet meer te pellen wat veel tijd bespaard want dit is een behoorlijke klus.
Pompoenpitten gezond
Er zit veel ijzer en zink in pompoenpitten die ervoor zorgen dat je je langer kunt concentreren en je weerstand verhogen. Hierdoor krijg je meer energie en wordt je weerstand hoger. Ook zijn pompoenpitten een echte aanrader wanneer je veel sport omdat er zoveel eiwitten in zitten die je spieren helpen herstellen waardoor je sneller spiermassa kunt opbouwen. Ook bevatten de heerlijke pitjes omega-3 en -6 vetzuren die een positief effect hebben op je bloeddruk en cholesterol. Omdat er zo weinig calorieën en veel onverzadigde vetten in pompoenpitten zitten, passen ze perfect in een dieet wanneer je wilt afvallen.
Pompoenpitten verwerken
Je kunt onze pompoenpitten mengen met wat gedroogd fruit en wat andere zaden & pitten of noten en deze verwerken in salades of mengen met zuivelproducten. Ook is het een heerlijke bite in vershillende vlees en visgerechten of mooi als garnering te gebruiken.
Pompoenpitten.
- SuperCrunchy en niet te bitter. Ik eet deze appart of blend ze in mijn smoothy. Zo haal ik ook meteen mijn dagelijkse proteïne inname.
- Heerlijk en veelzijdigIk gebruik ze zowel in de granola als in soepen. Ze zijn lekker knapperig. En bovendien gezond.
- zeer goed productgoede kwaliteit en bruikbare verpakking
- Verrassende smaakVerrassend hoe het roosteren de smaak van de pitten zoveel rijkeren notiger maakt; ook minder taai en leuk krokant om op te eten
- Pit, pittiger, pittigstVervang pijnboom-, zonnebloem- en/of andere pitten eens door pompoenpitten