Quinoa Vlokken (Biologische)
Biologische quinoa vlokken die heerlijk te gebruiken zijn als pasta vervanger of voor een stevig ontbijt!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische quinoa vlokken
Quinoa werd in de tijd van de Inca's al verbouwd en was toen een belangrijk graansoort. Vandaar de naam welke 'supergraan' betekent. Je spreekt het woord uit als 'kien-wah'. De meeste quinoa is vooral in Zuid-Amerika terug te vinden en dan vooral in het klimaat van het Andesgebergte. Er zijn een aantal varianten die erg op quinoa lijken ontwikkeld om het graan ook op andere gronden te kunnen bouwen.
Quinoa is rijk aan eiwitten, de samenstelling is bijna hetzelfde als in melk. Daarbij bevat quinoa ook veel vitamine en mineralen en zijn er veel essentiële aminozuren aanwezig in deze graansoort.
Quinoa recept
Je kunt quinoa als vervanger van pasta of rijst gebruiken. Of een heerlijk quinoa ontbijt maken met wat zuivel, gedroogde vruchten en noten.
Voordat quinoa geconsumeerd kan worden, moet het eerst 10 minuten koken in water en 10 minuten nawellen.
Quinoavlokken* (*van Biologische teelt)
- Goeie textuur en smaakRijk aan smaak, hoog proteïnegehalte. Welkome afwisseling voor wie doorgaans havermoutpap eet.
- Quinoa vlokken als onderdeel van glutenvrij ontbijtlekkere quinoa vlokken die ideaal te combineren zijn om een lekker glutenvrij ontbijt te bereiden.
- heerlijk voor ontbijtDe quinovlokken vind ik heerlijk voor het ontbijt, al dan niet gemend met andere vlokken. En bovendien FODMAP arm, dus ook mijn darmen zijn er blij mee.
- Deze zijn van zéér goede kwaliteitIk gebruik deze bij voor alles, zowel 's morgens voor mijn ontbijt als te verwerken in een lekker broodje
- Good choice if going gluten freeThough this form of quinoa may be less easy to digest than the puffed alternative, that is if eaten raw, this is a good choice for a gluten-free breakfast. I personaly add nuts and seeds and warm coconut milk and eat it without cooking.