Tarwegluten Biologische
Tarwegluten voor het luchtig maken van brood en voor het maken van Seitan.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Tarwegluten Biologische
Biologische tarwegluten bestaat uit eiwitten in tarwemeel. Het is eigenlijk niets anders dan het eiwit van tarwe. Biologische tarwegluten zijn perfect voor het maken van brood en geschikt als vleesvervanger. De gluten maken het brood heerlijk luchtig. Voeg 2 -5 gram per 100 gram deeg toe aan je brooddeeg. Het brood wordt elastisch en luchtig.
Seitan maken
Met onze biologische tarwegluten maak je bijvoorbeeld zelf Seitan. Seitan is van origine een Japans gerecht en een echte hippe vleesvervanger. Meng de tarwegluten met koud water en meng dit tot een soepel deeg. Vervolgens kook je het deeg 20 minuten in een kruidige bouillon. Het deeg kan je in blokjes snijden om deze vervolgens te bakken, frituren, stomen of koken.
TARWE*.
*van biologische teelt.