Terrasana Ahornsiroop Klasse C JUG (1000 ml)
Ahornsiroop Klasse C Biologische van Terrasana 1000 ml.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Terrasana Ahornsiroop Klasse C JUG (1000)
Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel wat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop bevat veel waardevolle mineralen en is mild van smaak. Eigenlijk kunt u alle gerechten waar suiker in wordt verlangd, deze vervangen voor ahornsiroop.
Ahornsiroop wordt ook wel gebruikt als energiehoudend versterkingsmiddel bij sapkuren voor af te slanken of te ontslakken. Zo is ahornsiroop is een onmisbaar bestanddeel in de citroensapkuur. Kinderen vinden de siroop ook lekker op de boterham.
Voordelen van Ahornsiroop:* een natuurlijk product (niet chemisch bewerkt)* ongeraffineerd en dus rijk aan mineralen* mild zoet van smaak* lagere GI als “gewone”suiker
Ahornsiroop is een zoetmiddel wat gehaald wordt uit de stam van de esdoorn welke afkomstig zijn uit de grote Esdoornwouden van Canada. De Noord-Amerikaanse Indianen die deze Esdoorns hebben ontdekt, beheersten van oudsher de kunst om het zoete sap van de Ahorn (=Esdoorn) af te tappen en er een houdbare siroop van te maken.
Het productieproces is heel eenvoudig, afgezien van techniekverbeteringen altijd hetzelfde gebleven en volledig natuurlijk en biologisch. In het voorjaar, als de winter ten einde loopt en het kwik overdag weer boven nul komt, scheidt de esdoorn een speciaal sap met een hoog suikergehalte af. Dit houdt aan zolang de temperatuur schommelt tussen vriezen en dooien, variërend van 1 week tot maximaal 6 weken. De esdoorn wordt ingekerfd en van een buis voorzien, die het vocht afvoert. Afhankelijk van de dikte en sterkte van de boom worden maximaal drie tappunten ingebracht. Het vocht wordt sterk ingedampt tot een siroop overblijft met een hoge concentratie suiker en mineralen. De beheersing van de constante kooktemperatuur (4 graden boven het kookpunt) is van groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct.
Let op: bewaar de Ahornsiroop in de koelkast!
100% pure biologische ahornsiroop uit Canada.
- de ideale vervanging van bijna al mijn suikershandige grote verpakking, goede kwaliteit en niet duur
- Pannenkoeken en yoghurt zoeten!Wij zoeten onze pannenkoeken en yoghurt met een beetje ahorn: zalig!
- Zeer goede kwaliteitZeer lekker en gezond product, het enige middel dat ik gebruik om te zoeten.
- superlekkerlekkere volle karamelsmaak , veel geprononceerder dan de meer gewone verkrijgbare A klasse deze C
- LekkerDeze heb ik nog al bestel, ben ik altijd tevreden van. Goede kwaliteit ahornsiroop, koop ik zeker opnieuw.