Terrasana Mugi Miso (350 gram)
Terrasana Mugi Miso, sojapasta met gerst. Een heerlijke smaakmaker veel gebruikt in de Aziatische keuken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Terrasana Mugi Miso (350 gram)
Een bekende smaakmaker in de Japanse keuken: Miso. De biologische sojapasta met gerst is op traditionele Japanse wijze minimaal 12 maanden gefermenteerd. In deze tijd wordt de smaak optimaal gerijpt en worden gezonde eigenschappen toegevoegd. Het resultaat van deze fermentatieperiode, is een heerlijke pasta die vaak wordt gebruikt in soepen, groentegerechten en sushi. De Miso is mild krachtig van smaak en bevat een mix van alle 5 smaken: zoet, zout, zuur, bitter en umami. Een ware smaaksensatie.
Tip: Met deze Mugi Miso maak je de lekkerste misosoep.
Na opening in de koelkast bewaren.
SOJAbonen*, GERST*, water, zeezout, koji-ferment*.
*=van biologische landbouw.
- Ga ik nog kopen!Ik had nog nooit miso geproefd en kocht dit om miso soep te maken. Ronduit heerlijk! Ik ben blij dat ik dit kwalitatief product ontdekt heb.
- Krachtige umami smaakDeze miso is ongepasteuriseerd, zodat alle enzymen en voedingsstoffen bewaard blijven.
- smaakmakerdeze misopasta staat in de frigo en bij oosterse soepjes of gerechtjes wordt dit vaak toegevoegd. het is een beetje een umamismaak die een vollere smaak geeft en een gerecht completer maakt. Wordt in Japan vaak gebruikt. Is lekker en gemakkelijk oplosbaar in de pruttelende sauzen of soepen.