Wijnsteen Bakpoeder (Biologische)
Wijnsteen Bakpoeder (Biologische)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijsen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard word.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1004
Energie in KCal
233
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Voedingsvezels
0 g/100g
Koolhydraten
44 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
17,5 g/100g
Extra informatie
SKU
5027
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
EU
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
maïszetmeel*, 24.7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
Most chosen
Nee
Klantbeoordelingen
4.8 / 5
Gemiddelde uit 63 reviews
- PerfectDoet wat het verwacht wordt. Ideaal voor bakken
- BakpoederGekozen als biologisch alternatief voor bakpoeder. Lijkt wel minder krachtig dan verwacht.
- TopHeel handig in gebruik voor de lekkere gezonde koekjes die,we steeds bakken
- TOPD;C, DK,V DFLV,K DF;:V DF;LKV LDFK,V LFK ,VFK V;K, DFK, KV D;F,V ;D FV;,DF V
- Dit maakt maakt het deeg luchtiger wanneer je geen gluten mag eten.Ik doe dit in combinatie met de psylliumvezels in mijn glutenvrije en ook koolhydraatarm broodjes deeg om de broodjes luchtiger te maken en te laten rijzen.