Zeezout Fijn
Zeezout Fijn
Fijn zeezout. Ideaal om te verwerken door bakrecepten, hoofdgerechten, over een eitje.. fijn zeezout is voor alles te gebruiken. Ons fijne zeezout is van hoge kwaliteit en bestel je hier tegen de laagste prijs.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Zeezout fijn
Zeezout wordt vaak gezien als een gezonder alternatief voor keukenzout. Zeezout wordt gewonnen door zeezout in te laten dampen. Het is dus een natuurlijke zoutsoort. Fijn zeezout krijgt soms de voorkeur als het verwerkt wordt in baksels of hoofdgerechten. Maar sommige mensen vinden fijn zeezout over het algemeen prettiger dan grof zeezout.
Fijn zeezout kopen
Fijn zeezout bestel je gemakkelijk online, uiteraard tegen de scherpste prijs. Kies voor 500 gram of voor een grootverpakking van 25kg voor grootverbruik.
Voedingswaardes
Energie in kJ
0
Energie in KCal
0
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Voedingsvezels
0 g/100g
Koolhydraten
0 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
99,80 g/100g
Extra informatie
SKU
7245
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
België
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten
zout.
Most chosen
Nee
Klantbeoordelingen
5 / 5
Gemiddelde uit 3 reviews
- gewoon goed zeezoutWe zijn blij met dit zeezout. Het strooit goed omdat het niet plakt en je kan het overal mooi over verdelen omdat het fijn is. De smaak is natuurlijk ook goed.
- zeer tevreden over dit zoutDit zeezout is mooi fijn. Het strooit goed want het is niet plakkerig of nat. Hierdoor verdeelt het mooi. Ik ben er blij mee.
- Zeezout, goed verpaktIk ben gewoon om Keltisch zeezout te nemen, maar dit is zeker een goede vervanger.