Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
Klantenservice
+31(0)85-7731163
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews
Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddelen of emulgatoren worden gebruikt voor het binden of textuur geven van sauzen, soepen, dressings, ijs en dranken. Hier vind je verschillende soorten gom welke dienen als natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het betreft 100% zuivere gom zonder verdere toevoegingen.

per pagina
10 producten
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Bio
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
De Notenshop
Waardering:
87% of 100

Vanaf 14,95

Niet op voorraad
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
120 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
14,95
 124,58/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
1.050,00
 105,00/kg
Agar agar
Bio
Terrasana Agar Agar poeder 50 gram
Terrasana
Waardering:
93% of 100
6,99
Xanthaangom
Xanthaangom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
92% of 100
2,25
Niet op voorraad
Runder gelatine
Gelatine (Rund) 100 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
3,25
Niet op voorraad
Plantaardige wijnsteenzuur
Wijnsteenzuur (E334) 100 gram
De Notenshop
3,50
Niet op voorraad
Carrageen
Carrageen
De Notenshop

Vanaf 6,95

Niet op voorraad
Carrageen
Carrageen
150 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
6,95
 46,33/kg
Instant gist
Instant Gist
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 2,75

Niet op voorraad
Instant gist
Instant Gist
150 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
2,75
 18,33/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
109,95
 11,00/kg
Plantaardige agar agar
Agar Agar 100 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
4,50
Niet op voorraad
Arabische gom
Arabische Gom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
80% of 100
2,95
Niet op voorraad
Plantaardige wijnsteen
Wijnsteen (E336) 150 gram
De Notenshop
3,75
Niet op voorraad
per pagina
10 producten

Wat is gom? 

Gom is een verdikkingsmiddel of emulgator wat wordt gebruikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Maar gom kan ook gebruikt worden als bindmiddel voor cosmetica. Door zijn unieke eigenschappen neemt het vocht op, houdt het luchtbelletjes vast en bindt het. Gom is een natuurlijk koolhydraat dat in verschillende soorten verkrijgbaar is. Zo bestaat ons assortiment uit bijvoorbeeld Arabische gomen xanthaangom.

Gom gebruiken 

Wanneer je gom gaat verwerken in voedsel is het van belang dat er maar heel weinig van gebruikt wordt. Een fijn voordeel hiervan is dat je erg lang met een verpakking kan doen. Je kan er maanden mee vooruit. Met bijvoorbeeld een kwart theelepel xanthaangom kan je al bijna een halve liter water verdikken.